16.11.2021 10:01

Ota osaa arvontaan ja voita upeita palkintoja!

Jaa Somessa


Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12.2021. Teemapäivän kunniaksi järjestämme arvonnan, jossa on palkintona alla esitellyt Avainlippu- tai Design from Finland -merkillä varustetut tuotteet.

Osta työtä Suomeen -päivän tarjoukset näet tästä

Arvontaan pääset tästä

Lumoava Aava-riipus

Lumoava Aava-riipuson Päivi Keski-Pompun suunnittelema. Tämä yksinkertaisen tyylikäs korusarja muistuttaa kantajaansa katsomaan välillä kauemmas, jotta näkee taas lähelleen. Aava-riipuksen materiaali on 93-prosenttisesti kierrätetty hopea ja se on tehty käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa.

LUMENE ArcticHydra Care

LUMENE ArcticHydra Care -sarjan vegaaniset ihonhoitotuotteet syväkosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Tuotteet sopivat hyvin herkälle iholle. Palkinto sisältää Tehokosteuttavan & rauhoittavan päivävoiteen, Suojaava päivävoide mineraali SK30 -voiteen sekä Tehokosteuttavan & rauhoittavan öljyseerumin, yövoiteen ja  silmänympärysvoiteen.

Muurikkasähkösavustin

Muurikkasähkösavustin

1200W Black Edition Aito ja alkuperäinen, lämpötilasäädettävä Muurikka Sähkösavustin PRO 1200W Black Edition tyylikäällä, tummalla rungolla ja mustilla puukahvoilla. Kestävä teräsrunko on elektrolyyttisesti käsitelty, mikä savustimelle kauniin, tumman pinnan.

Pentikin Arkki-keramiikkatuotepaketti

Paketissa Arkki Kulho Valkoinen 22×9 cm 2,5 l, Tarjoilukulho Valkoinen 30×9 cm 5 l ja Maljakko Valkoinen 17×23 cm. Lasse Kovasen suunnittelema kotimainen Arkki-keramiikkasarja hurmaa geometrisilla muodoillaan, jotka heräävät valossa eloon veistoksen tavoin. Pentikin omassa keramiikkatehtaassa Posiolla valmistetut Arkki-kulhot ja -maljakko sopivat niin sisustukseen kuin kattaukseenkin ja ajattoman muotokielen ansiosta niitä on helppo yhdistää eri astiasarjojen kanssa.

Arvonnan säännöt

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12.

Tänä vuonna voit tehdä joululahjaostoksilla sinivalkoisen valinnan, joka tuo työtä Suomeen.

Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita kuukaudessa , syntyisi 10 000 uutta työpaikkaa vuodessa. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.

Liity päivän Facebook-tapahtumaan ja osta 3.12. vain suomalaista!