Lemmikit

Best-In Ekonaudan pata, Best-In Suomalainen Kanafile, Best-In Kanansydän, Best-In Kanan Mahaherkku, Best-In Kanahyytelö, Best-In Sika ja Nauta Jauheliha

Best-In Ekonaudan Pata 340g: Suomalaisesta luomulihasta ja luomukasviksista valmistettu täysateria koirien ruokintaan. Sisältää naudanlihaa ja sisäelimiä sekä kukkakaalia ja pinaattia.

Best-In kanapohjaiset makupalat: Kanasydän, Kanan mahaherkku ja Suomalainen Kanafile hemmotteluu ja palkkioksi. Sopii koirille ja kissoille.

Best-In Sika ja Nauta Jauheliha 1kg: Raakaruokkijan luottotuote sisältää suomalaista sian ja naudan jauhelihaa. Jauhettu täydennysravinto.

Avainlippu

Jaa Somessa


Best-In Oy

Best-In Oy on tuoreiden kotimaisten koirien ja kissojen ruokien ja makupalojen valmistukseen erikoistunut yritys. Valikoimiimme kuuluvat tuoreateriat, pakasteet ja luonnolliset makupalat. Arvojamme ovat kotimaisuus, tuoreus, luonnollisuus ja lisäaineettomuus. Tavoitteemme on kasvattaa koirien ja kissojen tuoreruuan ja kotimaisuuden arvostamista. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Kuopiossa. Best-In Oy:n omistaa Atria Oyj.

Tutustu yritykseen