Jokaiselle-ateriat: No Butter No Chicken, Panang Curry, Tikka Masala ja Vebab Tomaattiriisillä

Jokaiselle-aterioissa on valmiina niin vastuullisuus kuin vastustamaton maku. Ne sopivat nimensä mukaisesti ihan jokaiselle, myös vegaanille.
Aterioiden raaka-aineet on tarkoin valittu, eikä niihin sisälly mitään eläinperäistä – ei seepranlihaakaan. Proteiinin lähteenä aterioissa ovat kotimainen tofu, GMO-vapaa soija, kikherne tai vehnäproteiini.
Ateriat syntyvät keittiössämme Keravalla, sydämellään työtä tekevien osaajien käsin valmistamina – ilman palmuöljyä. Vastuullisia valintoja nämäkin.


Helsingin Kalatalo Oy

Hyvän syönnin kalaruokaa. Tiedämme, että kalaa syömällä ihminen voi hyvin. Päätimmekin vuonna 2015 tehdä kalaruokaa täällä Keravalla ennenkaikkea hyvinvointi ja hyvä maku mielessämme. Jotta sinä voisit syödä herkullista ruokaa ja voida hyvin, jotta me tekijät voisimme työssämme hyvin ja jotta yhteinen ympäristömmekin voisi mahdollisimman hyvin. Se on meistä vastuullista toimintaa. Lyhyestä kalatarina kaunis. Pidetään kala hyvällä syönnillä.

www