Jokaiselle Falafelpyörykät Salsalla, Jokaiselle Panang Curry tofulla, Jokaiselle Pasta Bolognese, Jokaiselle Tikka Masala tofulla, Jokaiselle Vebab Naturel, Jokaiselle Vebab Tomaattiriisillä

Jokaiselle-valmisruuat sopivat nimensä mukaisesti ihan jokaiselle, myös vegaanille. Niissä on valmiina niin vastuullisuus kuin vastustamaton kotiruuan maku: kaikki vegaaniset
Jokaiselle-valmisruuat valmistuvat tarkkana käsityönä Keravalla keittiömestarimme Jari Pimiän reseptin mukaan.


Helsingin Kalatalo Oy

Helsingin Kalatalo Oy:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1926 saakka, jolloin Helsingin Kalansavustamo perustettiin. Nykyinen yrityksemme, Helsingin Kalatalo Oy, syntyi vuonna 2015 neljän kala-alan toimijan yhdistäessä voimansa. Kaikki tuotteemme valmistetaan omissa huippumoderneissa tuotantotiloissamme Keravalla. Tarjoamme kalatuotteita sekä kuluttaja- että ammattilaiskäyttöön.

www