Kalatalo Eeki eettinen kotimainen kirjolohi

Hyvän ja mehevän makuisena Kalatalo Eeki auttaa suomalaisia syömään enemmän terveellistä kalaa helpossa, valmiiksi jalostetussa muodossa.
Vähärasvainen, antibiootiton ja lisäaineeton eettinen kirjolohi on luonnollinen valinta tiedostavalle kuluttajalle – erityisesti, koska se ei rehevöitä Itämerta. Kiinteälihainen Ahvenmaalla Fifax Ab:n kiertovesikasvatettu kirjolohi saa Kalatalo Eeki-laatuleiman, kun kala savustetaan Kalatalolla tarkalla FSSC 22000 -sertifioidulla savustusmenetelmällä.


Helsingin Kalatalo Oy

Hyvän syönnin kalaruokaa. Tiedämme, että kalaa syömällä ihminen voi hyvin. Päätimmekin vuonna 2015 tehdä kalaruokaa täällä Keravalla ennenkaikkea hyvinvointi ja hyvä maku mielessämme. Jotta sinä voisit syödä herkullista ruokaa ja voida hyvin, jotta me tekijät voisimme työssämme hyvin ja jotta yhteinen ympäristömmekin voisi mahdollisimman hyvin. Se on meistä vastuullista toimintaa. Lyhyestä kalatarina kaunis. Pidetään kala hyvällä syönnillä.

www