Kalatalo Kylmäsavulohiherkku ja Kalatalo Katkarapuherkku

Herkulliset majoneesipohjaiset kalaherkut, Kalatalo Kylmäsavulohiherkku 160 g ja Kalatalo Katkarapuherkku 160 g, sopivat moneen käyttöön, kuten kalaruoan lisukkeeksi, leivän päälle tai noutopöydän herkuksi. Kokeile ja ihastu! Kumpikin tuote on laktoositon ja gluteeniton.


Helsingin Kalatalo Oy

Helsingin Kalatalo Oy:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1926 saakka, jolloin Helsingin Kalansavustamo perustettiin. Nykyinen yrityksemme, Helsingin Kalatalo Oy, syntyi vuonna 2015 neljän kala-alan toimijan yhdistäessä voimansa. Kaikki tuotteemme valmistetaan omissa huippumoderneissa tuotantotiloissamme Keravalla. Tarjoamme kalatuotteita sekä kuluttaja- että ammattilaiskäyttöön.

www