Kalatalo Villikalapihvi ja Kalatalo-valmisateriat: Saariston kalapyörykät ja kukkakaalimuusi, Savulohipasta, Villikalapihvi ja muusi, Rantakalapyörykät ja juuresmuusi

Mikrovalmiit Kalatalo-ateriat on suunniteltu suomalaisen suuhun sopiviksi herkullisiksi lounaiksi tai iltaruuiksi. Valmisateriamme tarjoavat helpon tavan monipuolistaa perheen ruokavaliota ja syödä kalaruokaa ravintosuositusten mukaisesti vähintään kahdesti viikossa. Ateriaperheemme raaka-aineena käytämme hoitokalastettua lahnaa, haukea, särkeä ja suutaria. Kalatalo-aterioita myyvät K- ja S-ruokakaupat kautta maan. Jos et löydä tuotetta lähikaupastasi, vedä kauppiasta hihasta ja pyydä tilaamaan.


Helsingin Kalatalo Oy

Hyvän syönnin kalaruokaa. Tiedämme, että kalaa syömällä ihminen voi hyvin. Päätimmekin vuonna 2015 tehdä kalaruokaa täällä Keravalla ennenkaikkea hyvinvointi ja hyvä maku mielessämme. Jotta sinä voisit syödä herkullista ruokaa ja voida hyvin, jotta me tekijät voisimme työssämme hyvin ja jotta yhteinen ympäristömmekin voisi mahdollisimman hyvin. Se on meistä vastuullista toimintaa. Lyhyestä kalatarina kaunis. Pidetään kala hyvällä syönnillä.

www