Kalatalo Villikalapihvi 145 g, Kalatalo Frittimuikut majoneesilla 200 g, Kalatalo Villikalapihvi ja muusi 350 g, Kalatalo Rantakalapyörykät ja muusi 350 g

Kalatalon omassa keittiössä syntyvät maukkaat valmisateriat, jotka tehdään alusta loppuun käsityönä keittiömestarimme Jari Pimiän resepteillä. Valmisruokamme ovat helppoa ja hyvää, konstailematonta arkiruokaa. Ja mikä parasta, niitä voit popsia hyvällä omallatunnolla, sillä valmistuksessa on hyödynnetty mahdollisimman paljon vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita ja ympäristön hyvinvointi on otettu huomioon kaikissa tuotantovaiheissa.


Helsingin Kalatalo Oy

Helsingin Kalatalo Oy:n juuret ulottuvat aina vuoteen 1926 saakka, jolloin Helsingin Kalansavustamo perustettiin. Nykyinen yrityksemme, Helsingin Kalatalo Oy, syntyi vuonna 2015 neljän kala-alan toimijan yhdistäessä voimansa. Kaikki tuotteemme valmistetaan omissa huippumoderneissa tuotantotiloissamme Keravalla. Tarjoamme kalatuotteita sekä kuluttaja- että ammattilaiskäyttöön.

www