28.11.2022 11:42

Viisi vinkkiä Osta työtä Suomeen -päivän 2.12. viettoon

Jaa Somessa


Osta Työtä Suomeen -päivää vietetään jälleen joulukuun ensimmäinen perjantai, eli tänä vuonna 2.12.2022. Teemapäivän tarkoitus on herätellä kuluttajia pohtimaan kulutusvalintojen vaikutuksia vuoden kulutushuipun äärellä, jolloin joulukauppa käy kiivaimmillaan.

Tempaus haastaa ostamaan teemapäivänä omien kykyjen mukaisesti vain suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita. Sinivalkoinenvalinta.fi-palvelusta löydät kaikki Suomessa valmistetut tuotteet ja kotimaiset palveluntarjoajat Avainlippu-merkin alta. Löydät palvelusta myös kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty Design from Finland -merkki.

Viisi vinkkiä Osta työtä Suomeen -päivän viettoon:

  1. Jos olet kaupassa, etsi tuotteesta jokin suomalaisesta työstä kertova merkki: Avainlippu-, Hyvää Suomesta, Sirkkalehti- tai Design from Finland -merkki. Jos ostat verkkokaupasta, katso, että kaupassa on Suomalainen verkkokauppa -merkki.
  2. Jos ostat palveluita, tarkista, että palvelulla on Avainlippu.
  3. Osta vain tarpeeseen!
  4. Tee suomalaisen ostamisesta tapa vuoden jokaisena päivänä.
  5. Iloitse ostaessasi, että työllistät suomalaisia!

Vietä siis perjantaina 2.12. Osta työtä Suomeen -päivää. Valitse kotimaista, haasta ystäväsikin mukaan ja osallistu keskusteluun somessa. Tee suomalaisen työn tukemisesta tapa!