Goodio Luomu raakasuklaat

Goodion suklaat valmistetaan alusta loppuun asti pienessä suklaatehtaassa Helsingin Kalasatamassa. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja muiden raaka-aineiden kanssa 2-3 vuorokauden ajan. Valmistus tapahtuu matalassa lämpötilassa, jolloin varmistetaan, että kaakaon ravintorikkaus säilyy mahdollisimman korkeana. Tästä nimitys raakasuklaa.


Helsingin Suklaatehdas Oy

Goodio on uuden sukupolven herkkubrändi, jonka tarina alkoi perustajan Jukka Peltolan omasta keittiöstä vuonna 2012. Goodion raakasuklaat valmistetaan alusta loppuun Helsingissä vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Samettinen luomusuklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja ja muita raaka-aineita kanssa kolmen vuorokauden ajan. Suklaissa kohtaavat ravinteikkuus, maku ja reilu toiminta.

www