Goodio Luomu raakasuklaat

Goodion suklaat valmistetaan alusta loppuun asti pienessä suklaatehtaassa Helsingin Kalliossa. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja muiden raaka-aineiden kanssa 2-3 vuorokauden ajan. Valmistus tapahtuu matalassa lämpötilassa, jolloin varmistetaan, että kaakaon ravintorikkaus säilyy mahdollisimman korkeana. Tästä nimitys raakasuklaa.


Helsinki Heaven Oy

Goodio on uuden sukupolven herkkubrändi, jonka tarina alkoi perustajan Jukka Peltolan omasta keittiöstä vuonna 2012. Goodion suklaat valmistetaan alusta loppuun Helsingissä vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla kaakaopapuja ja muita raaka-aineita kolmen vuorokauden ajan. Suklaissa kohtaavat ravinteikkuus, maku ja reilu toiminta.

www