Tietoa palvelusta

Sinivalkoinen Valinta on Suomalaisen Työn Liiton ylläpitämä verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen kaikki tuotteet ja palvelut, joille on myönnetty liiton hallinnoima merkki (Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkit). Sinivalkoinen Valinta -palvelussa yritykset vastaavat itse omista tiedoistaan ja kuvistaan ja päivittävät ne extranet-jäsenpalvelun kautta. Suomalaisen Työn Liitto tarkistaa tiedot ennen julkaisua.

Käyttäjä voi hakea ja selailla verkkopalvelussa merkin saaneiden tuotteiden ja palveluiden tietoja merkeittäin tai tuoteryhmittäin. Myös linkit yritysten verkkosivuille ovat kätevästi mukana. Kuluttajien lisäksi myös kauppojen sisäänostajat, kuntien hankintayksiköt ja yritykset löytävät verkkopalvelustamme sinivalkoiset tuotteet ja palvelut sekä yhteiskunnalliset yritykset.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritykset:

Liiton jäsenpalveluna Sinivalkoinen Valinta tuo lisää näkyvyyttä jäsenyritysten tuotteille ja palveluille ja mahdollisuuden markkinoida tuotteita kuluttajille ja yrityksille. Täytä tietosi liiton extranetin kautta. Katso videolta, miten täytät tietosi Sinivalkoiseen Valintaan:


Anna palautetta »