Lemmikit

SOLHEDS Derma-tuotesarja, luonnonmukaiset eläinten hyvinvointituotteet ihon, karvapeitteen, jouhien ja iho-ongelmien hallintaan

SOLHEDS Derma-luonnontuotteet on hevosten ja koirien sekä kissojen hyvinvointiin suunniteltu tuoteperhe ihon, karvapeitteen, jouhien ja iho-ongelmien hallintaan. SOLHEDS Derma tutkitusti tehokkaat, terveysvaikutteiset tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista, puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Tuotteet soveltuvat hyvin herkkäihoisille ja kilpaileville eläimille sekä ekologisen vaihtoehdon valitsiville. SOLHEDS – kun eläimesi on turvallisen ja tehokkaan hoidon arvoinen.

Avainlippu

Jaa Somessa


Tilla Oy/Solheds

Tilla Oy on vuonna 2013 perustettu yritys SOLHEDS-brändin ja Derma-tuoteperheen takana. Yrityksemme tavoite on edistää eläinten hyvinvointia. Toimintamme lähtökohtana on kehittää markkinoille ylivertaisen laadukkaita ja luotettavia, eläimille suunnattuja hyvinvointituotteita. Siksi kaikki tuotteemme on valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista, kehitetty lääkekehitysmallia mukaillen ja testattu asianmukaisesti.

Tutustu yritykseen