Arvonnan säännöt

Osta työtä Suomeen -arvonnan järjestää ja sitä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto. Osallistumalla arvontaan hyväksyt automaattisesti nämä ehdot.

Kaikki Suomessa asuvat 18-vuotta täyttäneet kuluttajat voivat ottaa osaa arvontaan, poikkeuksena Suomalaisen Työn Liiton henkilökunta ja lähiomaiset, jotka eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistujan tulee asua Suomessa, palkinto toimitetaan vain Suomen sisällä. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake. Kilpailuaika on 23.11.–6.12.2020.

Kilpailun palkintona on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten tuotteita. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta kaikkia palkintoon kuuluvia tuotteita. Suomalaisen Työn Liitto arpoo voittajat osallistuneiden joukosta 7.12.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista voittajan nimi arvontasivulla ja sosiaalisen median kanavissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 9.12.2020 mennessä, arvotaan uusi voittaja.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Lue tietosuojaseloste »