Olvin oluet

OLVIN oluiden raaka-aineet ovat tarkoin valikoituja ja pääosin kotimaisia. Ainoastaan humala tuodaan maailmalta, koska Suomessa humala ei sääolosuhteiden vuoksi kasva riittävän laadukkaaksi. OLVI-oluet eroavat toisistaan niin raaka-ainevalintojen kuin valmistustapojenkin osalta. Olvi kypsyttää oluensa hitaasti ja hiljakseen, sillä ainoalla oikealla tavalla. Onneen ei ole oikotietä.


Olvi Oyj

Panimomestari William Gideon Åberg ja rouvansa Onni perustivat juoppouden poistamiseksi panimon Iisalmeen vuonna 1878. Zacharias Topeliuksen hengessä he halusivat tarjota miedompia vaihtoehtoja viinanhimon villitsemille kansalaisille. Tuolloin Suomessa toimi noin 78 panimoa. Itsenäisenä suomalaisena niistä on säilynyt ainoastaan Olvi.

www