24.4.2023 21:12

Tee hyvä valinta ja valitse suomalainen verkkokauppa!

Jaa Somessa


Hyvien valintojen viikkoa vietetään 24.4.-1.5.2023. Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoisuutta Avainlipusta ja suomalaisen työn valitsemisen hyödyistä. Kun inflaatio nakertaa ostovoimaa ja tulevaisuus on epävarma, on tärkeää muistaa suomalaisen valinnan vaikutukset niin työllisyyteen, verotuloihin kuin huoltovarmuuteenkin.

Kampanja kokoaa Suomalainen verkkokauppa -Avainlipun saaneita yhteiselle verkkosivulle. Merkki kertoo, että verkkokaupan ylläpitäjä on suomalainen yritys, joka työllistää Suomessa. Verkkokaupan asiakaspalvelu ja varasto sijaitsevat Suomessa. Lisäksi monet verkkokaupat tekevät Hyvien valintojen viikon tarjouksia.

Kannattaa tehdä Hyvien valintojen viikolla loistavia arvovalintoja. Valitsemalla Avainlippu-tuotteita ja -palveluita tai suomalaisen verkkokaupan teet sinua ja meitä kaikkia hyödyttävän valinnan.

Kauneus ja hyvinvointi

Koti ja sisustus

Urheilu ja vapaa-aika

Vaatteet ja asusteet

Lapset


Twistbe

Kauneus ja hyvinvointi

Twistbe on mullistanut jo tuhansien suomalaisten ihonhoidon ainutlaatuisen osaamisen ja asiantuntijoiden tarkkaan kuratoimien tuotteiden avulla. Onpa tavoitteesi päästä eroon iho-ongelmasta tai saada parempia tuloksia on Twistbe oikea paikka sinulle!

26.4.-1.5. monipuolista ohjelmaa ihonhoidon asiantuntijoilta sekä huikeita, jopa -50% tarjouksia parhaista ihonhoitotuotteista!


OLO Nordic

Kauneus ja hyvinvointi

OLO Nordic verkkokauppa myy VAIN Suomessa valmistettuja tuotteita, kotimaisilta pienyrittäjiltä.

100 % kotimaiset marjajauhepussit!
Kun ostostesi summa on yli 25€ saat postikulut (5,95e) veloituksetta.


SunSugaring

Kauneus ja hyvinvointi

Sokerointimassamme on 100% luonnontuote ja sokerointimassamme valmistuksessa käytämme suomalaista sokeria. Näin tuemme omalta osaltamme suomalaista alkutuotantoa. Olemme suomalainen verkkokauppa ja kotimaisuus on meille äärimmäisen tärkeä arvo.

SunSugaring


Ole Hyvä

Kauneus ja hyvinvointi

Helli itsesi ihanilla, kotimaisilla ja hyvälle tuoksuvilla pesuaineilla ja tee samalla ekoteko. Pesuaineet tehdään meillä Haminassa.
Verkkokaupastamme saat tuotteet isoissa ja litrahinnalta edullisissa täyttöpakkauksissa.

Yli 70 Euron ostoksista -15% koodilla HYVÄVALINTA


Dermosil

Kauneus ja hyvinvointi

Dermosil on yksi Suomen suurimmista ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä myyvistä verkkokaupoista. Oma tuotekehityksemme takaa sen, että tuotteemme ovat laadukkaita, tehokkaita ja ihoystävällisiä – etenkin herkälle iholle. Tutustu sinäkin Dermosiliin!

Dermosil


Fiialii.fi

Kauneus ja hyvinvointi

Ihanat, laadukkaat ja eläinkokeettomat luonnonkosmetiikkatuotteet ystävällisellä ja osaavalla palvelulla suomalaisesta verkkokaupasta. Tutustu vaihtuviin tarjouksiin, joita asiakkaiden iloksi on aina tarjolla.

Fiialii.fi


Saaren Taika Shop

Kauneus ja hyvinvointi

Nopea apu ihosi haasteisiin! Luomme hyvinvointia ihmisille ja luonnolle tuottamalla ekologisia ja luonnollisia kauneuden ja kodinhoidon tuotteita. Huomioimme myös vaativat ihotyypit, joille muut ihonhoitotuotteet eivät ole tuoneet tarvittavaa helpotusta.

15 % alennus kaikista Saaren Taian Avainlippu tuotteista, tunnistat ne kaupassa Suomen lipusta tai FI kirjaimista tuotteen nimen perässä alekoodilla HYVÄVALINTA2023
Tarjous on voimassa 1.5. asti


Valotorni

Koti ja sisustus

Olemme kotimainen valaisimien ja lamppujen erikoisliike. Meillä on yli 10 vuoden kokemus pitkäikäisistä, energiaa säästävistä valaistusratkaisuista. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset valaistukseen sekä hyödyllistä valaistustietoa valintasi tueksi.

Katso tarjouksessa olevat kotimaiset valaisimet.


The Finland Shop

Koti ja sisustus

Olemme koonneet The Finland Shop verkkokauppaamme mielenkiintoisen valikoiman suomalaisten pienyrittäjien kodin tuotteita, joista sinäkin löydät omasi tai ystävälle lahjan. Et taatusti arvannut, että tällaistakin kaikkea voi Suomesta löytää!

Ilmaiset toimitukset tilauksille alekoodilla HYVAVALINTA23 ajalla 24.4.-1.5.2023. Koskee vain tilauksia Suomeen. Minimiosto on 24 €.


Rakidea

Koti ja sisustus

Rakidea verkkokauppamme tarjoaa laadukkaita, ainutlaatuisia sekä innovatiivisia tuotteita sähköautoiluun, kotiin ja rakentamiseen. 100% Suomalainen verkkokauppa. Tervetuloa ostoksille!

Katso Hyvien valintojen viikon tarjouksemme!


Suodatinmestarit Oy

Koti ja sisustus

Kiinteistönhuolto

Suodatinmestarit.fi verkkokaupasta löydät selkeästi ja tilaat helposti haluamasi suodattimet edullisin hinnoin. Pidämme hinnat aina edullisina, joten säästät selvää rahaa. Suodattimet lähetetään nopeasti suoraan varastosta. Saat meiltä henkilökohtaista apua suodattimien valintaan. Meillä on 100 % tyytyväisyystakuu ja ilmainen palautus.

Vallox DIGIT SE / 130 E -suodattimet (nro 6), Vallox Ilmava Digit SE / 130E – Suodatinsarja nro 6 sisältää:
1 kpl hienosuodatinkasetti F7(EU7) 180x500x28
2 kpl karkeasuodatin G4(EU4) 200×505
Alin hinta viimeiseen 30 päivään: 16,90 €


Scandinavian Outdoor

Urheilu ja vapaa-aika

Scandinavian Outdoor on kotimainen, palveleva erikoistavaraliike elämänjanoisille. Me sytytämme kipinän, ohjaamme leiritulille, me kutsumme heimoon. Me varustelemme kaikenkokoiset tutkimusmatkat välinein, vinkein ja viisauksin. Tervetuloa tutustumaan kevään retkeilyuutuuksiin verkkokauppaamme!

Scandinavian Outdoor


Erä24.fi

Urheilu ja vapaa-aika

Vaatteet ja asusteet

Ulkoilu, metsästys ja retkeily

Erä24.fi on laadukkaiden, kestävien ja suurimmaksi osaksi vastuullisten tuotteiden verkkokauppa ulkoilijalle, retkeilijälle ja metsästäjälle. Hyvä asiakaspalvelu takaa juuri sinulle oikeanlaiset varusteet luonnossa liikkumiseen!

10% alennus ostosten loppusummasta koodilla HVV10


NAHE

Vaatteet ja asusteet

Hyvistä vaatevalinnoista syntyy hyvä olo. Nahen vaatteet on tehty tuntumaan mukavilta päällä ja näyttämään hyvältä sekä arjessa että juhlassa. Kaikki tuotteemme ovat Suomessa suunniteltuja ja lähellä tuotettuja. Verkkokaupastamme tilatut tuotteet toimitetaan veloituksetta asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Laadukkaat lempivaatteet tuovat pitkäkestoista iloa käyttäjälleen.

NAHE


Konsta Shop

Urheilu ja vapaa-aika

Askartelu- ja taidetarvikkeet

Anna aikaa inspiraatiolle! Verkkokaupastamme löydät askartelu- ja taidetarvikkeet, joilla teet ideoistasi totta! Kun tilaat Konstasta, käsitellään tilauksesi varastollamme Tampereella niin, että se lähtee meiltä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille alekoodilla HYVÄVALINTA ajalla 24.4.-1.5.2023. Etu ei koske kotiinkuljetusta.


LOV!T Käsityöverkkokauppa

Kauneus ja hyvinvointi

Koti ja sisustus

Urheilu ja vapaa-aika

Vaatteet ja asusteet

Korut ja asusteet

Tervetuloa rakastumaan kymmeniin kotimaisiin brändeihin, vastuullisesti valmistettuihin käsityötuotteisiin ja vaivattomaan, monipuoliseen shoppailuun ⭐️ Mekin Avainliputamme kotimaisuuden puolesta!

Ilmainen toimitus yli 20 € tilauksiin koodilla HYVÄVALINTA


Lelutivoli.fi

Lapset

Lelutivoli.fi on erilainen lelukauppa, josta löydät turvallisia, laadukkaita ja opettavaisia leluja ja pelejä lapsille. Olemme suomalainen perheyritys, joka työllistää Suomessa monien eri yhteistyökumppaniemme kautta. Toimitamme joka päivä tilauksia nopeasti ja luotettavasti päiväkoteihin, kouluihin, terveyspalveluihin ja koteihin ympäri Suomen. Ajatuksemme lelukaupan tuotteiden takana on, että oppiminen on hauskaa ja se tapahtuu parhaiten leikin kautta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

Lelutivoli.fi


Suomalaisen Työn Liitto ei vastaa tarjouksista

Tällä sivuilla esitellyt tarjoukset ja edut ovat osa Hyvien valintojen viikon kampanjointia. Tarjouksen antaja vastaa omasta tarjouksestaan sekä tarjouksen kohteena olevista tuotteista ja palveluista.