8.12.2021 15:48

Suomalaiset joululahjavinkit

Jaa Somessa


Tänä jouluna on entistäkin tärkeämpää kiinnittää huomiota kulutusvalintoihin. Yrityksemme ovat kohdanneet suuria vaikeuksia koronaepidemian vuoksi, joten nyt jos koskaan on kotimaisen joululahjan hankinta vastuullinen valinta, jolla voi tukea kotimaisia yrityksiä. Keräsimme tälle sivulle sinivalkoisia joululahjavinkkejä, ja lisää voit selata täältä Sinivalkoisesta Valinnasta, joka kokoaa yhteen kaikki Avainlippu-, Design from Finland- ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset.

Kodin tuotteet ja asusteet ovat monelle mieluisa lahja. Miten olisi vaikkapa henkilökohtaisesti viivapiirroksena toteutettu muotokuva, käsintehdyt kynttilät, uniikki hirvennahkainen laukku tai suomalaisesta puusta valmistettu penkki?

Leikkiin ja oppimiseen

Oppi&ilo -tuoteperhe koostuu opettavaisista peleistä, puuhakorteista ja kirjoista. Plastexin Suomessa valmistetut lasten kesä- ja talvituotteet ovat monille tuttuja leikkien tiimellyksestä! Legendaarinen Neppis-formula on jo sukupolvien ajan antanut iloa hiekkalaatikkoleikkeihin. Tukevat ja turvalliset pulkat sopivat niin mäenlaskuun kuin pilkkireissuillekkin.

Pehmoisia paketteja perheen karvaturreille

Joulupukki muistaa tottakai myös perheen lemmikkejä. Kotimaisilta valmistajilta löytyy pehmeitä ja mukavia petejä kissojen ja koirien lisäksi myös esimerkiksi marsuille, kaneille, freteille, siileille, deguille, chinchilloille ja rotille.

Persoonalliset ja aikaa kestävät korut

Koru on usein henkilökohtainen ja pitkäikäinen lahja. Kalevala Korun ja Aarikan korut ovat jo usealle sukupolvelle tuttuja ja arvostettuja lahjoja. Kotimaisilta valmistajilta löytyy myös erilaisia korumallistoja kekseliäistä ja uusista materiaaleista, kuten kivestä, koivuvanerista ja uusimateriaaleista valmistettuina.

Hoivaa iholle

Ihanat kotimaiset kosmetiikkatuotteet sopivat hyvin pohjoismaiselle iholle. Kotimaisten tunnettujen tuotemerkkien rinnalle on viime vuosina syntynyt ilahduttava määrä luonnonkosmetiikkayrityksiä, joiden tuotevalikoimasta moni varmasti löytää uusia lempituotteita.