4.11.2021 10:13

Muista isää sinivalkoisella lahjalla

Jaa Somessa


Isänpäivä lähestyy! Isät ilahtuvat varmasti lahjasta, joka liittyy esimerkiksi isän harrastukseen tai kiinnostuksen kohteisiin.  Kokosimme tähän artikkeliin kotimaiset lahjavinkit isille ja isoisille.

Vuodenaikaan sopivat esimerkiksi kotimaiset merinovillaiset sukat tai lämmittävät huopapohjalliset kenkiin. Tai miten olisi kotimainen nahkavyö tai olkaimet? Vai onko isäsi kenties kokeilunhaluinen tyyliguru, joka ilahtuisi käsintehdystä puisesta rusetista? Valinnan varaa riittää!

Pitääkö isä luonnossa liikkumisesta ja eräharrastuksista? Siinä tapauksessa esimerkiksi luonnonkuitukomposiitista valmistetut KUPILKA-astiat tai legendaarinen Marttiini-puukko omalla kaiverruksella voisi olla oiva lahja.

Miestenkin iho kaipaa huolenpitoa, varsinkin näinä aikoina, kun kylmät viimat alkavat nipistellä poskia. Miesten ihonhoitoon on saatavilla useita kotimaisia tuotteita, poimi tästä alta tärpit.

Tykkääkö isä liikkua? Kotimainen tekninen asu tai täydennystä kotikuntosaliin ilahduttaisi häntä varmasti! Vai olisiko isä kenties kiinnostunut aloittamaan retkiluisteluharrastuksen?

Kotiaskareisiin ja kotoiluun liittyvät tarvikkeet ovat varsinkin näinä aikoina tarpeellisia. Kun koti on toimiva ja viihtyisä, on siellä mukava viettää perheen kesken aikaa, niin juhlapäivinä kuin arkenakin.

Kotimainen postikorttitervehdys ilahduttaa taatusti kaukana asuvaa isää! Myös ifolorin personoidut kuvatuotteet ovat persoonallinen ja henkilökohtainen lahja. Esimerkiksi vuoden 2022 seinäkalenteri lempikuvillasi tai isälle oma kahvimuki perhepotretilla.